Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 juni 2018

Water Natuurlijk Delfland zoekt kandidaten

Op woensdag 20 maart 2019 vinden de waterschapsverkiezingen plaats, tegelijk met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op deze dag kiezen de inwoners van Nederland het nieuwe Algemeen Bestuur voor ‘hun’ waterschap. Het waterschap zorgt dat we droge voeten houden, en is verantwoordelijk voor het beheer van sluizen, dijken en veel oppervlaktewater in het gebied.

De waterschapspartij “Water Natuurlijk” vindt dat maatregelen die ons beschermen tegen wateroverlast zoveel mogelijk hand in hand moeten gaan met ecologisch beheer en mogelijkheden voor recreatie. Water Natuurlijk wordt onder meer gesteund door GroenLinks en D66, die niet als afzonderlijke partij meedoen aan de waterschapsverkiezingen. De ambassadeur van Water Natuurlijk is Jan Terlouw.

Water Natuurlijk Delfland zoekt kandidaten voor het Algemeen Bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland. Ook zijn we op zoek naar mensen die eventueel in het Dagelijks Bestuur zouden kunnen plaatsnemen. Het Hoogheemraadschap van Delfland zetelt in Delft

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie vinden op deze pagina.

Let op! Je aanmelding dient voor 1 september 2018 binnen te zijn, en kandidaten moeten lid zijn/worden van Water Natuurlijk (€25 per jaar). De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 17 september 2018.

 

Met vriendelijke groet,
Lars Nanninga, fractievoorzitter Water Natuurlijk Delfland

Meer informatie over Water Natuurlijk en het waterschap:
https://www.waternatuurlijk.nl/waarom-water-natuurlijk/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Water_Natuurlijk
https://www.hhdelfland.nl/over-ons